Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Revirji [Flyfishing rivers and districts] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ljubljanica [RD Vevče] |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
luckyluke |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
No, takole je. Povsem slučajno me je zaneslo na blog televizijca Matjaža Ambrožiča, na katerem sem presenečen uzrl tale pojav (kliknite na spodnjo povezavo): povezava [link] Ja, prav vidite! Muhar v Ljubljanici sredi Ljubljane ![]() ![]() Lep muharski pozdrav, Luka |
||
Back to top |
|
||
zlodej |
|
||
![]() Registered Member #56
Tole me je spomnilo na dogodek, ko sem letel okrog kliničnega centra, v bližini katerega je most. Z bratom sva bolj v šali pogledala preko ograje, mogoče pa je kakšna ribica... in ti zlomka rib je bilo polno, izstopal pa je sulec zavidljivih dimenzij. | ||
Back to top |
|
||
Aleksander |
|
||
![]() Registered Member #108
Lep pozdrav, no, vem da ni primerljivo, ker je Drava na Ptuju dosti bolj umazana, ampak pred nekaj leti s(m)o se gruče radovednežev vsak maj iz mostu preko Drave na Ptuju opazovale, kako se tik ob obrežju, na vodnem rastlinju, drstijo več kilogramski ploščiči...(po ocenah od 3 kg navzgor). Aleksander P.S. - ja, Luky, bilo bi super, če bi lahko v čisti vodi muharil tudi sredi mesta (po službi še hitro na 2 ali 3 lipane, to bi bilo nekaj ![]() Ribič po češko ? Mirnii, blaaaznii... |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Hej zlodej, dobrodošel na forumu! ![]() Ja, tudi jaz sem slišal, da se da na tem mestu videti kakšnega sulca, čeprav sam te priložnosti žal še nisem imel. Kar pa se tiče mojih izkušenj z ljubljansko Ljubljanico- pred leti sem muharil od Zaloga do Vevč in to s precejšnjim uspehom ![]() @aleksander Ja, to bi bilo res krasno ![]() ![]() Lep muharski pozdrav, Lucky [ Edited Friday 15 September 2006 - 10:00:55 ] |
||
Back to top |
|
||
look |
|
||
![]() ![]() Registered Member #34
Pogosto so tudi taki poseljeni tereni bogati z ribami, kar si nebi mislili..mogoče zaradi maloštevilnih ribičev, ki v take predele zahajajo... Opa Lucky, tudi ščuko si že ujel, zanimivo ![]() Lp povezava [link] |
||
Back to top |
|
||